Skab bedre trivsel for dit barn,
dig selv og din familie!

OM UNDERVISER

Nærværende
Et tillidsfuldt rum skabes ved at du mærker, at jeg nærværende og har fokus på dig og det, som er vigtigt for dig.

Lyttende
Jeg er lyttende, og med afsæt i det jeg hører, lyser jeg på det, du ikke selv har set, så du kærligt skubbes fremad.

Givende
Mit mål er altid at give mere, end hvad der forventes.

Passioneret
Jeg gør ikke noget halvt og hjælper dig til at finde vejen i det, som synes vanskeligt.

Oprigtig
Det er vigtigt for mig at have hjertet med, så du mærker mig som person. 

Modig
Jeg er ikke bange for at gå mod strømmen, hvis hjertet er med, og hvis det styrker børn og voksnes udvikling og muligheder.

Nytænkende
Der findes mange meninger og holdninger til hvilke metoder og tilgange, der udvikler os som menneske. Jeg arbejder ud fra, hvad der giver mening, og trækker på de værktøjer, jeg har i min værktøjskasse, så din bevidsthed øges.

Professionel
Jeg fremstår professionel, i alt hvad jeg gør og arbejder med, så vi sammen kan skabe et tillidsfuldt rum med plads til alt det, du repræsenterer.

Uanset om det er børn, voksne eller familier, der har lagt vejen forbi mig, arbejder jeg ud fra ovenstående værdier.
Det er vigtigt for mig, at alle føler sig vigtige og ved, de har noget særligt at bidrage med. Mine værdier er vokset ud af mine mange år som folkeskolelærer, støttelærer, coach og mentaltræner. Derudover en nysgerrighed og et ønske om at udvikle mig som menneske, hvorfor jeg til stadighed holder øjne, ører og sind åbent.

Men for at nå til hvor jeg er i dag, blev 2011 vendepunktet for mig, da jeg blev ramt af stress. På det tidspunkt arbejdede jeg som lærer med de bedste kollegaer og på en skole drevet at af dygtige ledere, så hvorfor kunne det ramme mig? Hvorfor oplevede jeg pludselig at mit pædagogiske ståsted vaklede?
Jeg søgte svar på dette mange steder, før jeg fandt frem til, at det i mit tilfælde hang sammen med uhensigtsmæssige tankemønstre, hvor tanker, følelse og handlinger spændte ben for mig. Derudover kickstartede det en gammel drøm om at fordybe mig i pædagogik og psykologi, hvorfor jeg læste en diplomuddannelse indenfor de nævnte områder.

En spændende rejse var startet, og i 2016 møder jeg Peter Junker, stifter af Kidz Academy og bliver en del af teamet omkring trivselsforløb, der afholdes i Billund og Vejle Kommune.

Et forløb, ”Du er Unik, som styrker selvværd og trivsel både for den enkelte og for sammenholdet i klassen. Peter og jeg har et enestående samarbejde og sparrer med hinanden omkring nye tiltag og idéer.

Det var således i 2016, at de første frø til Trivselskaravanen blev sået, da jeg brænder for at gøre en forskel for børn, voksne og forældre, og de sidste mange år har jeg arbejdet i børnehøjde, voksenhøjde og familiehøjde.

Privat har jeg været lykkelig gift med Ole siden 2008.
Sammen har vi Jeppe (f 2007) og derudover har jeg glæden ved af hjertet også at have Simon (f. 2002) og Marie-Louise (f 1999) i mit liv.

Vi (læs de to unge menneskers mor, far og mig) har formået at skabe nogle trygge og ukomplicerede rammer for børnene og hjælper hinanden med stort som småt. Jeg er mor og ser mig selv som en kærlig, støttende og opmuntrende mor med stort M.

Jeg er vild med naturen og bader året rundt i de skønne søer omkring Silkeborg. Og så er mine daglige gåture i skoven med Huxi, vores skønne og kærlige engelske springer, næsten hellige.

Det er ofte på mine gåture, at de store tanker tænkes.